news page
< nieuws

January Chef’s Menus

Versla de winterblues deze januari met twee spannende Chef’s setmenu’s voor €45 p.p. Vanwege de seizoensgebondenheid en beschikbaarheid van ingrediënten hebben de chefs twee menu’s samengesteld voor de gasten.

Beschikbaar van 1 t/m 16 januari
Geniet van exclusieve gerechten, zoals een groene appel- en zuurkoolsalade met kalfswang, gevolgd door gegrilde fazant met morieljesrisotto en frietjes. Als afsluiter een citroen-yoghurt panna cotta.

Bekijk Menu

 

Beschikbaar van 16 t/m 31 januari
Gasten kunnen genieten van morieljes vol-au-vents – bladerdeeg gevuld met romige morieljes en gegarneerd met verse tijm, gevolgd door fazantroulade geserveerd met gekarameliseerde groene appel. Als afsluiter een sinaasappel-yoghurt crème brûlée – een luxe romige custardvulling met sinaasappelzest en honing.

[addthis tool = "addthis_inline_share_toolbox_z58g"]

Ander Nieuws

HOTELNACHT

Lees meer

PAROOL – CARSTENS AMSTERDAM

Lees meer

Prins Hendrikkade 34
1012 MB Amsterdam

Entree
via de Hasselaerssteeg

Open van donderdag tot zondag van 18:00 – 21:30

020 5240649 Email Reserveer nu

Sign up for the latest Carstens Brasserie news!

What would you like to know more about:

*Required