Prins Hendrikkade 34
1012 MB Amsterdam
Entree
via de Hasselaerssteeg
Versla de winterblues deze januari met twee spannende Chef’s setmenu’s voor €45 p.p. Vanwege de seizoensgebondenheid en beschikbaarheid van ingrediënten hebben de chefs twee menu’s samengesteld voor de gasten.
Beschikbaar van 1 t/m 16 januari
Geniet van exclusieve gerechten, zoals een groene appel- en zuurkoolsalade met kalfswang, gevolgd door gegrilde fazant met morieljesrisotto en frietjes. Als afsluiter een citroen-yoghurt panna cotta.
Beschikbaar van 16 t/m 31 januari
Gasten kunnen genieten van morieljes vol-au-vents – bladerdeeg gevuld met romige morieljes en gegarneerd met verse tijm, gevolgd door fazantroulade geserveerd met gekarameliseerde groene appel. Als afsluiter een sinaasappel-yoghurt crème brûlée – een luxe romige custardvulling met sinaasappelzest en honing.
Entree
via de Hasselaerssteeg